Endrra juaj eshte misioni yne.

Domi.Al eshte nje kompani e krijuar nga nje staf me pervoje 15-vjecare ne Europe dhe prej 4-vitesh ushtron aktivitetin e saj ne Tirane. Kompania jone eshte serioze, e perbere nga nje staf i specializuar i cili eshte ne dispozicion per te plotesuar kerkesat tuaja…